Gi ansatte mulighet til å spare strøm og  bidrar til det grønne skifte

Kontakt oss nå!

Boliger kan spare 3100,- årlig på strømregningen

Baseline.Energy utvikler en strømmåler (energyspeedometer.com) som bør være på plass i alle hjem. Grunnen er at undersøkelser har vist at man kan spare mer enn 10%* ved å bare ha strømmåleren tilgjengelig for alle der hjemme.

I tillegg til å redusere strømforbruket gir også Energyspeedometer.com informasjon om kapasitetsnivå (nettleie), og gjør det mulig å unngå høyrere nettleie enn nødvendig. Man kan spare kr 150 eller mer i mange måneder avhengig av priser hos nettselskapet.

Eksempel på besparelser:

En bolig med strømutgifter per år: 20.000,-  

Energispeedometer gjør at du kan oppnå: 

  • 2.200,- i reduserte strømkostnader (11% eller mer) 
  • 900,- i redusert nettleie-trinn

Totalt 3100,- per år

Grunner til at du sparer strøm med et synlig energyspedometer

En strømapp er ikke tilgjengelig og synlig for hele husstanden, og gir derfor ikke den samme store besparelsen som et Energyspeedometer.com som står på kjøkkenet og viser strømforbruket i sanntid. Synligheten til Energyspeedometer.com gir gode samtaler i familien om å spare strøm, og gir god opplæring i hva strøm egentlig er.

Ved å installere et Energyspeedometer.com i huset vil det i tillegg til lavere strømregning øke nytten av strømnettet, og gjøre bruk av tilgjengelig strøm på en bedre måte. Her er det noe å tjene for både privatøkonomien,  miljøet og samfunnet. En nyttig og god julegave til alle ansatte!

Så der den jo ganske stilig også :)

Bestill nå!

Bestill nå og vi sender med en gang.  Det er nødvending med et HAN-adapter for å få data fra strømmåleren. Les mer nedenfor.

Ta kontakt

Bjørn Grønning
Epost: bjorn@baseline.energy
Tlf: 91327928

HAN-adapter

For å vise data i Energyspeedometer.com sendes strømforbruket i sanntid via det som heter et HAN-adapter. Dette er en liten enhet som koples til strømmåleren via en kabel.

Vi leverer også HAN-adapter. Har ansatte allerede et Tibber Puls HAN-adapter kan dette benyttes.